Blog

Industriële binnendeuren

Met de exclusieve “steel look” collectie van ANYWAYdoors creëren we tijdloze blikvangers die werkelijk in elke interieurstijl tot hun recht komen. lees meer

Taatsdeur systeem

Sommigen noemen het een deur. Anyway Doors spreekt zelf van een imposante “Room Divider”. Een taatsdeur van formaat die je dankzij de unieke "Stealth Pivot" taatsscharnieren in elke afgewerkte deuropening kan monteren zonder inbouwdelen in de vloer of plafond.

lees meer

Taatsdeur scharnier systeem

Onzichtbare taatsdeur scharnieren met minimale vloerverankering

Deze zelfsluitende taatsdeur scharnieren kunnen zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast worden door de ingenieuze montagewijze waarvoor maar 4,5 cm diep geboord dient te worden. De taatsdeur scharnier zit volledig in het deurpaneel, glasschoen of aluminium frame van de deur ingebouwd. De minimale vloerverankering laat montage op elke volledig afgewerkte vloeropbouw toe. Anyway Doors beschikt over 2 gepatenteerde taatsdeur scharnieren waarmee zowel kleine als grote taatsdeuren gemaakt kunnen worden. Afhankelijk van de deurbreedte wordt de meest gepaste taatsdeur scharnier gebruikt.
lees meer

Binnendeuren trends

Ontdek de laatste trends omtrent design binnendeuren

In hedendaagse interieurvormgeving wordt tegenwoordig vaak wit als frisse basiskleur gebruikt in combinatie met stijlvolle zwarte accenten. Ook in binnendeuren zien we deze trend verderzetten, waarvoor Anyway specifiek strakke oplossing heeft ontworpen inzake kozijnen, grepen en speciale frames voor tijdloze glazen deuren. Met deze zwarte accenten creëer je speels contrast met witte muren.

lees meer

Modern stalen taatsdeuren concept

Met onze populaire “steel look” collectie creëren we tijdloze blikvangers die in elke interieurstijl tot hun recht komen. Deze moderne stalen deuren interpretatie uitgerust met innovatieve taatsscharnieren laten zich vederlicht bedienen door een combinatie van zwart geanodiseerd aluminium met 6mm gehard glas. 

lees meer

Glazen schuifdeur op maat

Met een glazen schuifdeur kan je een mooie afscheiding creëren tussen keuken en woonkamer, maar hou zeker rekening met de praktische en conceptuele nadelen van een schuifdeursysteem tegenover een draaideur of taatsdeur. 

lees meer

Moderne taatsdeuren op maat

Taatsdeuren zijn grote wanden die om een denkbeeldige verticale as draaien. Met hun immense formaat zijn ze ideaal om een imposante blikvanger te creëren tussen inkom en woonkamer.

lees meer

Zwarte binnendeuren

Zwart is helemaal hip en trendy. Met nauwkeurig geselecteerde zwarte accenten creëer je een speels contrast met witte muren en kasten en geef je je interieur een tijdloze uitstraling.

lees meer

Stalen taatsdeuren als tijdloze blikvanger

Met stalen taatsdeuren creëer je moeiteloos een prachtige blikvanger in elke interieurstijl. Het is een tijdloos concept dat met de oplossing van Anyway Doors makkelijk geïntegreerd wordt in zowel nieuwe als bestaande woningen. Hiervoor ontwikkelde het merk nieuwe taatsscharnieren die niet in de vloer ingebouwd dienen te worden en dus geen beperkingen heeft naar toepassing of uitvoering.

lees meer

Binnendeuren met glas

Binnendeuren met glas zijn populair in hedendaagse interieurs om extra lichtinval te creëren. Ze kunnen ook dienst doen als imposante blikvanger tussen inkom en woonkamer waar vandaag de dag met taatsscharnieren grote wanden gecreëerd kunnen worden. Alle moderne binnendeuren van Anyway Doors worden volledig op maat gemaakt.

 
lees meer

Kamerhoge binnendeuren

Kamerhoge binnendeuren winnen de laatste jaren aan populariteit in zowel nieuwbouw als hedendaags geïnspireerde verbouwingen. Anyway maakte er haar specialiteit van en biedt een volledig afgewerkt deurconcept op maat aan. In deze binnendeuren wordt bewust geen hout verwerkt zodat een stabiele deur gegarandeert wordt die makkelijk te onderhouden is. 

lees meer

Modern stalen deuren concept

Anyway Doors leeft zich graag uit met trends. Mooie producten die gegarandeerd een meerwaarde geven aan uw interieur. Daarom lanceerde we in 2015 een moderne stalen deur interpretatie. lees meer

Moderne trappen op maat van Genico

In hedendaagse architectuur wordt een moderne trap vaak geïntegreerd in de woonkamer waardoor het de ultieme blikvanger vormt in uw interieurconcept. Reden te meer om dus aan trappen de nodige aandacht te geven in uw ontwerpfase. Anyway dacht er net zo over en maakte daarom ruimte vrij in haar Flagship Store nabij Antwerpen om de moderne trappen van Genico onder de aandacht te brengen.

lees meer

Op zoek naar een glazen deur als eyecatcher in je woonkamer?

Tussen inkom en woonkamer wordt vaak voor een glazen deur als eyecatcher gekozen. Naast een mooi accent creëren ze ook lichtinval. Als je een mooie inkomhal hebt, of een leuke design trap hebt staan, dan bieden glazen deuren een handige thermische en akoestische barrière, maar je behoud wel 100% van het uitzicht.

lees meer

Taatsdeur systeem met compacte taatsdeurscharnier

Het innovatieve taatsdeur concept won een prestigieuze Red Dot award en kan dus een sterk staaltje techniek combineren met een volledig afgewerkte taatsdeur op maat. De mogelijkheden zijn nagenoeg oneindig. Laat u een alvast verrassen met een overzicht van recente taatsdeur realisaties.

 
lees meer

Onzichtbare deuren op maat

Onzichtbare deuren zijn de absolute "must have" als het over moderne en tijdloze interieurarchitectuur gaat! Anyway Doors biedt een volledig afgewerkt deurconcept aan met een makkelijk in te werken onzichtbaar kozijn. Het innovatieve karakter van deze binnendeuren wordt benadrukt door een geluidloze sluiting, 90° of 180° openend, onzichtbare scharnieren, ingebouwde ventilatie en een onderhoudsvriendelijke afwerking. 

lees meer

Design binnendeuren op maat

Op zoek naar de ultieme design binnendeur? Anyway Doors is een Belgisch fabrikant die sinds 1995 gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van design binnendeuren op maat. Elke binnendeur wordt volledig op maat gemaakt, zowel in maatvoering als samenstelling. Deze binnendeuren werden specifiek voor de residentiële markt ontwikkeld, waarbij ze dus zowel in nieuwbouw als verbouwing toegepast kunnen worden

lees meer

Stalen taatsdeur concept

Stalen taatsdeuren zijn helemaal hip. Met de zwarte kaderdeuren van Anyway Doors wordt een gelijkaardig uitzicht gecreëerd ,maar dan met moderne materialen en een innovatieve taatsscharnier. Zwart geanodiseerd aluminium is veel lichter dan staal en is hierdoor is de deur makkelijk hanteerbaar. In het zwarte kader wordt naar wens doorzichtig, geëtst, gezandstraald of zelfs gekleurd glas bevestigd.

lees meer

Uniek taatsdeur systeem wint een Red Dot Award!

Sommigen noemen het een taatsdeur. Anyway Doors spreekt van een “Room Divider”. Een taatsdeur van formaat die je dankzij unieke taatsscharnieren monteert zonder inbouwdelen in de vloer. Dit kan dus zowel in nieuwe gebouwen als in bestaande woningen en kantoren. Ook de jury van de RED DOT is vol lof over het ontwerp en reikt Anyway Doors voor het eerst een Red Dot “Product Design 2015” prijs uit. Een passend verjaardagscadeau voor het bedrijf dat op 1 april 2015 precies 20 jaar oud werd.

lees meer