Binnendeuren met glas

Moderne binnendeuren met glas als blikvanger in uw interieur

Binnendeuren met glas worden tegenwoordig vaak toegepast in hedendaagse interieurs om extra lichtinval te creëren. Ze kunnen ook dienst doen als imposante blikvanger tussen inkom en woonkamer waar vandaag de dag met taatsscharnieren grote wanden gecreëerd kunnen worden. Alle moderne binnendeuren van Anyway Doors worden volledig op maat gemaakt.

diverse design binnendeuren met glas

Met heldere glazen deuren bekomt men een thermische en akoestische barrière, maar je behoudt wel optimale transparantie tussen de verschillende ruimtes. Glazen binnendeuren met gezuurd of gezandstraald glas bieden dan weer een optische afscherming, maar je behoudt toch zo’n 80% lichtinval tussen beide vertrekken. Daarnaast kunnen volle deuren ook met glaspartijen uitgerust worden om lichtinval te brengen in een toilet of badkamer, middels een patrijspoort of vierkant glazen bandraam, waarbij je de tekening op het glas volledig naar wens kan personaliseren.

design binnendeuren met glas overzicht

Glas geeft een speels accent aan je interieur

Anyway Doors is een Belgische deurenfabrikant (met toonzalen en verdelers in Nederland), gespecialiseerd in moderne binnendeuren en speciale glazen deuren. Wij bieden een ruim assortiment binnendeuren met glas aan die zowel een esthetische als praktische meerwaarde bieden aan uw omgeving & leef comfort. De naam verraadt het al een beetje, “ANYWAY” staat voor een slim en functioneel deurconcept dat je continue kan aanpassen. Dit betekend dat zowel de scharnierkant als de draairichting van elke deur continue aanpasbaar blijven en mee kunnen evolueren met de aanpassingen aan je woning. Elke binnendeur kan 90° enkel of 180° naar beide draairichtingen openen als zwaaideur. Een taatsdeur kan dan weer naar wens 90°/180°/360° openen zonder inbouwdelen in de vloer.

taatsdeuren met glas

Licht doorlatende grepencollectie met plexiglas

Anyway ontwierp een unieke grepencollectie waarbij de handgreep volledig ingebouwd wordt in het deurpaneel en dus vlak in de deur zit. Het plexiglas tussenschot kan een speels & functioneel accent bieden aan je deuren van bijv. gastentoilet en badkamer, omdat het plexiglas het licht doorlaat wanneer je toilet of badkamer in gebruik zijn.

moderne binnendeuren met glas