Design binnendeuren op maat

Op zoek naar de ultieme design binnendeuren?

Anyway Doors is een Belgisch fabrikant die sinds 1995 gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van design binnendeuren op maat. Elke design binnendeur wordt volledig op maat gemaakt, zowel in maatvoering als samenstelling. Deze binnendeuren werden specifiek voor de residentiële markt ontwikkeld, waarbij ze dus zowel in nieuwbouw als verbouwing toegepast kunnen worden.  

Design binnendeuren op maat

Het innovatieve karakter uit zich in diverse nieuwigheden. Zo mocht het taatsdeur concept 'Room Dividers' een Red Dot “product design 2015” award in ontvangst nemen. Hiervoor werd een gloednieuwe taatsscharnier ontwikkeld die naar keuze 90°, 180° of zelfs 360° kan opendraaien zonder inbouwelementen in de vloer.

Innovatief taatsdeur systeem ontvangt een Red Dot product design 2015 award

Greeploze design binnendeuren...

Ook de uitgebreide collectie inbouw handgrepen mag op veel succes rekenen. Deze innovatieve ingewerkte handgrepen werden specifiek ontwikkeld voor situaties waar een normale handgreep tegen de muur of kast zou aanbotsen, bij het openen van de deur. De collectie bevat zowel grepen die volledig in de deur ingewerkt worden, als grepen die deel uitmaken van het deurblad en op de kop van de deur gemonteerd worden. 

Greeploze design binnendeuren van Anyway Doors

De volledig ingewerkte handgreep is verkrijgbaar in diverse formaten ( 250mm / 1200mm / volledige hoogte / volledige breedte ), waarbij de achtergrond naar keuze in de kleur van de deur, contrasterend of met lichtdoorlatende plexi wordt uitgerust. De matte plexi geeft een leuk accent mee en kan ook als vrij/bezet indicatie ingezet worden op toilet of badkamerdeuren. 

Overzicht greeploze deuren

De verticale randgreep in geanodiseerd aluminium kan dan weer zwart of zilver. Deze verticale handgreep is een technisch en praktisch meesterwerk. Dit greeploos design wordt bewust gepromoot als een betaalbaar deurconcept. Er kunnen zelfs discreet sloten ingebouwd worden.  Een volledig afgewerkte greeploze binnendeur is al beschikbaar vanaf +-850.00 euro excl. BTW. Greeploze design deuren bieden vele architectonische en praktische troeven! Zo kan de deur volledig geopend worden, stoot ze hierbij nooit tegen de muren en zit ze in gesloten toestand strak in het muurvlak zonder uittredende elementen. 

Greeploze Wenge binnendeur op maat

Anyway Doors biedt u ultiem gebruikscomfort!

Elk goed ontwerp start met een probleem. Een klassieke binnendeur werkt in de ogen van Anyway dan ook eerder belemmerend. Binnendeuren met een klassiek slotsysteem en kozijn kan je dan ook vaak met moeite stil openen en sluiten. Anyway ontwikkelde door de jaren heen haar ultiem deurconcept dat zorgt voor een vlotte en efficiënte doorgang. De draairichting en scharnierzijde blijft ook na de montage modulair aanpasbaar. De essentie van een binnendeur is een vlotte doorgang en goede afsluiting creëren waar nodig.

Design binnendeur op maat van vloer tot plafond

Elke design binnendeur van Anyway, beschikt over deze functionele eigenschappen:

·         instelbaar openen in één of beide draairichtingen ( 90° of 180°)

·         Geluidloze sluiting

·         Verwisselbare scharnierzijde

·         Geen inbouwelementen in uw vloer

·         Onzichtbare ventilatie

·         Onzichtbare scharnieren (naar keuze ook zelfsluitend)

·         Volledig afgewerkt & op maat gemaakt

·         Hightech materiaalgebruik

·         Onderhoudsvriendelijk, kras- en stootbestendig

U kan vrijblijvend een bezoek brengen aan één van de ruime toonzalen om kennis te maken met deze design binnendeuren.