Modern stalen deuren concept

Moderne stalen deuren interpretatie van Anyway Doors

Anyway Doors leeft zich graag uit met interieurtrends. We zijn steeds op zoek naar producten die gegarandeerd een meerwaarde aan uw interieur geven, zonder inbreuk te doen op gebruiksvriendelijkheid en lanceerden daarom begin 2015 een modern stalen deurconcept.

Moderne stalen deur met glas interpretatie  

Met zwart geanodiseerd aluminium, een licht en onderhoudsvriendelijk materiaal, wordt een ware “stalen deuren” look gecreëerd. Het uitzicht van een stalen deur, voorzien van de nodige moderne en innovatieve technieken. Het gebruik van zwart geanodiseerd aluminium levert in combinatie met een ruime keuze aan gehard veiligheidsglas een strak ogende blikvanger in uw interieur. Het deurconcept moest vooral uiterst onderhoudsvriendelijk en gebruiksvriendelijk zijn, zodat het beantwoordt aan de "Anyway filosofie". Het eindresultaat is een makkelijk te openen deurconcept, ongeacht de grootte van de deur. In vergelijking met loodzwaar staal is de deur vederlicht. 

stalen taatsdeur met glas

Het zwarte kader rondom wordt naar wens uitgerust met transparant, gezuurd, gezandstraald met motieven of zelfs gekleurd glas. Ook het minimalistische kozijn en bijhorende geluidloze sluiting worden volledig in zwart uitgevoerd, voor een perfect ogend eindresultaat. De unieke “Anyway” sluiting zorgt voor een goede afdichting (tocht en akoestiek) en maakt het mogelijk de deur naar wens in 1 (90°) of beide draairichtingen (180°) te openen. Het ingebouwde vergrendelsysteem houdt de deur op 90° geopend. 

design stalen taatsdeur met glas

Stalen taatsdeuren met glas

Met dit innovatieve stalen deur concept worden zowel normale draaideuren als grote stalen taatsdeuren gemaakt. Voor beiden worden geen inbouwelementen in de vloer ingebouwd, waardoor er dus geen speciale voorzieningen getroffen moeten worden, ook niet bij vloerverwarming. Deze taatsdeurscharnier ontving in 2015 een Red Dot design award, enerzijds voor de eenvoudige en lichte bediening en anderzijds voor de compacte techniek en ruime inzetbaarheid op afgewerkte vloeren. De scharnier kan instelbaar 90°, 180° of zelfs 360° ronddraaien.  

stalen deur met glas

De unieke omlijstingsystemen van Anyway creëren een perfect afsluitend geheel. Afhankelijk van het gekozen kozijn dienen er wel de juiste voorbereidingen getroffen te worden. Neem hiervoor een kijkje op de betreffende pagina "deurkozijnen" op de website.