Onzichtbare deuren op maat

Op zoek naar een onzichtbare deur met praktische meerwaarde?

De zogenaamde onzichtbare deur waarbij het kozijn volledig ingewerkt wordt in je wanden zijn “the must have” van het moment. Deze minimalistische deuren passen perfect in een modern interieur. Het inbouwkozijn bestaat uit geanodiseerd aluminium, dat in tegenstelling tot de rest van de markt steeds centraal in uw wand ingebouwd wordt. De centrale montage garandeert een naadloze afwerking zonder risico op scheuren en barsten. Het onzichtbaar kozijn is op deze manier ook eenvoudig in te werken in wand, of het nu een systeemwand betreft of klassieke muren. De stukadoor of klusjesman werkt het systeem in na montage van het kozijn. Pas later wordt de deur er in gehangen, die volledig op maat gemaakt wordt. Met deze centrale werkwijze ziet je deur er ook identiek uit aan beide zijden!

Onzichtbare deuren zonder kozijn op maat

Elke deur en onzichtbaar aluminium kozijn worden op maat gemaakt

Anyway binnendeuren worden op maat gemaakt zonder hout, waardoor ze dus niet kunnen kromtrekken. De onzichtbare deuren zijn steeds volledig afgewerkt. Een binnendeur is het meest gebruikte interieurelement in je ganse woning; er wordt dus verwacht dat ze een tijdlang meegaan. Dit kan alleen als de materialen dan ook navenant zijn. Anyway kiest maakt je onzichtbare deur met hightech materialen zoals geanodiseerd aluminium en Resopal Massiv (=volkern). Het deurpaneel is kleurvast, krasbestendig en makkelijk afwasbaar, wat de deuren dus uiterst kindvriendelijk maakt. Een gelakte of geschilderde binnendeur zal snel haar uitstraling verliezen met kinderen in huis, dat is bij deze deuren dus niet van toepassing.

Onzichtbare binnendeur met een ingewerkt kozijn

Als je de kleur van je onzichtbare deuren perfect wenst af te stemmen op je verfkleur, dan kies je eerst een kleur voor de deuren. Anyway bezorgt je een exact kleurstaal van de gekozen kleur. Je verfleverancier kan zo perfect dezelfde kleur mengen, tot de glansgraad toe. Het ruime kleuren aanbod omvat een 35-tal verschillende afwerkingen.

Onzichtbare deur in een moderne keuken

De praktische meerwaarde van Anyway Doors?

Anyway deuren kan je standaard in beide richtingen openen of laten begrenzen in een draairichting (90° of 180° openend). Onzichtbare scharnieren zijn standaard, waarbij niets in de vloer ingebouwd wordt. De deur blijft aanpasbaar qua scharnierzijde en draairichting! Het lijkt misschien allemaal overbodig, maar in veel woningen blijkt de flexibiliteit op termijn toch gewaardeerd. Als je in de toekomst het interieur anders opdeelt of bijvoorbeeld je extra slaapkamers een andere bestemming geeft.  Zelfs als je de woning verkoopt kunnen de nieuwe eigenaars eenvoudig wijzigingen aanbrengen.

Moderne deuren zonder kozijn

Wat zijn de praktische voordelen van Anyway deuren:

  • Eenvoudig in te werken onzichtbaar kozijn
  • Afgewerkt deurpaneel
  • Maatwerk
  • Geen risico op scheuren of barsten door centrale montage!
  • Kan zowel in nieuwbouw als verbouwing toegepast worden
  • Scharnieren en draairichting blijven aanpasbaar
  • Geluidloos openen en sluiten
  • Handenvrij te bedienen