Stalen taatsdeur concept

Modern stalen taatsdeur concept

Stalen taatsdeuren zijn helemaal hip. Met de zwarte kaderdeuren van Anyway Doors wordt een gelijkaardig uitzicht gecreëerd ,maar dan met moderne materialen en een innovatieve taatsscharnier. Zwart geanodiseerd aluminium is veel lichter danstaal en is hierdoor is de deur makkelijk hanteerbaar. In het zwarte kader wordt naar wens doorzichtig, geëtst, gezandstraald of zelfs gekleurd glas bevestigd.

Stalen taatsdeur concept volledig op maat

Deze populaire "steel look" taatsdeuren onderscheiden zich met hun unieke sluittechniek waarmee de deur perfect afsluit naar tocht en akoestiek. De geluidloze sluittechniek maakt het mogelijk de deur naar wens in 1 of beide draairichtingen te laten openen (90° | 180° | 360°).

stalen taatsdeur op maat met glas

Het zwarte frame kan zowel voor normale deuren als grote glazen taatsdeuren gebruikt worden. Uw binnendeuren kunnen dus mooi op elkaar afgestemd worden. Voor beide systemen dient niets in de vloer ingebouwd te worden. Voor deze stalen taatsdeur dient er dus op voorhand niets in de vloer voorzien te worden! De taatsscharnieren kunnen zowel in een bestaande woning als een nieuwbouw gebruikt worden, ook bij reeds geplaatste vloerverwarming. Anyway hanteert liefst een deurkozijn, dat al dan niet zichtbaar kan zijn afhankelijk van je wensen en technische mogelijkheden. Voor sommige kozijnen dienen wel de juiste voorbereidingen getroffen te worden. Neem hiervoor een kijkje op de betreffende pagina "deurkozijnen" op deze website.

Taatsdeur met staal en glas volledig op maat

De afgebeelde stalen taatsdeur met zwart aluminium frame rondom het helder glas, is gemonteerd met een unieke 360° taatsscharnier zonder enige inbouwelementen in de vloer of het plafond. De onzichtbare taatsscharnieren zitten volledig in het deurframe verborgen. De bevestiging bovenop je bestaande vloer gebeurt met 2 kleine bouten, maximaal 4cm diep! Bij een gesloten deur is de bevestiging zelfs onzichtbaar. 

De onzichtbare taatsscharnieren beschikken over een hightech veersysteem dat de deur in elke gewenste richting laat opendraaien. De taatsdeur kan naar wens in beide richtingen opendraaien (180°), begrensd worden naar 1 zijde (90°) of zelfs volledig om haar as blijven ronddraaien als een carrousel (360°). De draairichting kan met een gepatenteerd systeem aangepast worden in het kozijn. Als het taatspunt centraal staat kan de deur oneindig rond draaien in alle richtingen = uiterst kindvriendelijk. Bij een excentrische taats positie wordt een 1/3 verhouding gehanteerd. De taatsdeur wordt in volledig geopende toestand automatisch op 90° op haar plaats gehouden. Vanwege maatwerk is het mogelijk panelen tot 5,5m² en maximaal 150kg te maken met dit systeem.

Glazen taatsdeuren op maat met zwart geanodiseerd aluminium

Unieke kenmerken:

  • Geen inbouwdelen in de vloer
  • Altijd volledig op maat
  • Belastbaar tot 150 kg (taatsdeuren tot 5,5m²)
  • Ingebouwde 90°-positionering
  • Compacte taatsscharnier met comfortsluiting
  • Instelbaar 90°|180°|360° openend

Glazen taatsdeur met staal