Stalen taatsdeuren als tijdloze blikvanger

Stalen taatsdeuren met innovatieve meerwaarde

Met stalen taatsdeuren creëer je moeiteloos een prachtige blikvanger in elke interieurstijl. Het is een tijdloos concept dat met de oplossing van Anyway Doors makkelijk geïntegreerd wordt in zowel nieuwe als bestaande woningen. Hiervoor ontwikkelde het merk nieuwe taatsscharnieren die niet in de vloer ingebouwd dienen te worden en dus geen beperkingen heeft naar toepassing of uitvoering. Het scharnier wordt bovenop de afgewerkte vloer geplaatst en wordt lokaal met 2 gaatjes van +-4.5cm bevestigd. Het ganse scharniersysteem zit in het minimale frame van de stalen deur ingebouwd waardoor het taatsdeur systeem dus perfect in combinatie met vloerverwarming geplaatst kan worden.

stalen taatsdeuren voorbeelden

Stalen taatsdeuren met gehard glas

Het stalen deur uitzicht wordt gerealiseerd met een minimalistisch zwart geanodiseerd aluminium frame dat niet alleen lichter is dan staal, maar ook veel makkelijker qua onderhoud. Een ruim gamma geharde glassoorten garanderen een uniek en gepersonaliseerd uitzicht van uw deur, die tevens tot op de millimeter volledig op maat gemaakt wordt. Er is o.a. keuze uit transparant glas, mat geëtst (gezuurd) glas, gezandstraald glas met motieven incl. Clearshield coating en zelfs diverse gekleurde glassoorten.

stalen taatsdeuren op maat modern

Innovatieve taatsdeur techniek

De innovatieve meerwaarde van Anyway Doors zit in doordachte techniek en materiaalgebruik. Het taatsscharnier is uitgerust met hightech zelfsluitende technologie en kan instelbaar 90° - 180° - 360° openen, afhankelijk van uw wensen en de positie van het taatspunt. Het openen en sluiten gebeurt met minimale weerstand zodat de taatsdeur makkelijk bedient en licht aanvoelt tijdens gebruik. Ook kinderen kunnen hierdoor een extreem grote deur makkelijk en veilig bedienen. Rondom de deur zit gepatenteerde sluittechnologie die in combinatie met het minimalistische kozijn zorgt voor zowel de positionering als een geluidloze sluiting van de deur. U kan de deur handenvrij openen en sluiten en de techniek zorgt tevens voor een goede akoestische en thermische barrière.

grote stalen taatsdeuren maatwerk

Taatsdeuren met of zonder kozijn

Het minimale blokkozijn en het zwart deurframe kunnen zowel voor normale stalen deuren als grote stalen taatsdeuren gebruikt worden. Meerdere formaten van deuren kunnen dus mooi op elkaar afgestemd worden. Voor beide systemen dient niets in de vloer ingebouwd te worden en dient u de deuropeningen af te werken alsof er geen deur geplaatst zou worden. Het minimalistische deurkozijn zorgt voor een perfecte afsluiting, indien gewenst kan ook zonder kozijn gewerkt worden, waarbij de deur zwevend gemonteerd wordt. Dergelijke situatie vraagt wel een nette en vooral haakse afwerking van de deuropening zodat de speling en bijhorende spleet rondom de deur minimaal gehouden kunnen worden. Technisch kan het evenwel perfect, maar de echte meerwaarde schuilt net in de mooie afdichting, zowel naar akoestische als thermische isolatie. Zeker in bestaande woningen iets om bij stil te staan.

grote stalen taatsdeur met centraal taatspunt voorbeeld

All-in service

Anyway heeft diverse toonzalen in zowel België, Nederland als Luxemburg, die allemaal een echte all-in service aanbieden. Anyway maakt dus niet alleen uw ideale taatsdeur volledig op maat, de vakmannen van de betreffende locatie staan ook in voor de opmeting, levering en montage van de gekozen deuren in uw woning. U kan hier rekenen op het nodige vakmanschap waarbij kwaliteit en service niet alleen mooie begrippen, maar ook gegarandeerde eigenschappen zijn.