Taatsdeur scharnier systeem

Onzichtbare taatsdeur scharnieren met minimale vloerverankering

 
Deze zelfsluitende taatsdeur scharnieren kunnen zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast worden door de ingenieuze montagewijze waarvoor maar 4,5 cm diep geboord dient te worden. De taatsdeur scharnier zit volledig in het deurpaneel, glasschoen of aluminium frame van de deur ingebouwd. 
 
taatsdeur scharnieren
 
De minimale vloerverankering laat montage op elke volledig afgewerkte vloeropbouw toe. De onzichtbare taatsscharnieren zitten volledig in het deurpaneel geïntegreerd waardoor op de vloer niets zichtbaar is. Anyway Doors beschikt over 2 gepatenteerde taatsdeur scharnieren waarmee zowel kleine als grote taatsdeuren gemaakt kunnen worden. Afhankelijk van de deurbreedte wordt de meest gepaste taatsdeur scharnier gebruikt.
 
taatsdeur scharnieren

Voordelen ANYWAYdoors taatsdeur scharnieren t.o.v. klassieke taats- of vloerveer systemen:

  • Stealth Pivot NL taatsdeur scharnier met as op 9 of 13 cm (deuren tot max. 125 cm breedte)
  • Stealth Pivot XL taatsdeur scharnier met as op 1/3 of centraal (deuren tot max. 215 cm breedte)
  • instelbaar 90°, 180° of 360° openen
  • ingebouwde gas- en oliedempers voor comfortabele sluiting
  • geen inbouwelementen = ideaal bij vloerverwarming
  • Minimale lokale vloerbevestiging = 2 bouten 4,5 cm diep
  • geluidloze sluiting en vederlichte bediening 
  • zowel in nieuwbouw als renovatie mogelijk

zelfsluitende taatsdeur scharnier Anyway Doors 

Ruim aanbod taatsdeuren op maat

Sommigen noemen het een deur. Anyway Doors spreekt van een imposante “Room Divider”. Een taatsdeur van formaat die je dankzij unieke taatsdeur scharnieren monteert zonder vooraf te installeren inbouwdelen in de vloer. Het plaatsen van dergelijke taatsdeuren kan dus zowel in nieuwbouw als bestaande woningen.

taatsscharnier

Taatsdeuren draaien om een denkbeeldige verticale as. Met hun immense formaat geven ze je kamer een zekere grandeur. Het enige nadeel van het scharniersysteem was dat het meestal in de vloer moest ingebouwd worden. De taatsdeur scharnieren van Anyway Doors maken hier een eind aan.

taatsdeur scharnier zelfsluitend

De compacte taatsdeur scharnier is tevens uitgerust met een ingebouwde hightech comfortsluiting, die actief in alle draairichtingen werkt. Elke taatsdeur kan dus instelbaar 90°, 180° of 360° openen. De scharnieren maken het mogelijk om taatsdeuren tot maximaal 150 kg te maken en vederlicht te bedienen. Onderstaand vindt u een overzicht van onze populairste taatsdeuren.