Taatsdeur systeem

Innovatief taatsdeur systeem

Sommigen noemen het een deur. Anyway Doors spreekt zelf van een imposante “Room Divider”. Een taatsdeur van formaat die je dankzij de unieke "Stealth Pivot" taatsscharnieren in elke afgewerkte deuropening kan monteren zonder inbouwdelen in de vloer of plafond. Het plaatsen van dergelijke taatsdeuren kan dus zowel in nieuwe als bestaande woningen en kantoren.

taatsdeur systeem

Taatsdeuren draaien om een denkbeeldige verticale as. Met hun immense formaat geven ze de kamer een zekere grandeur. Enige nadeel van het scharniersysteem was dat het meestal in de vloer moest ingebouwd worden. De compacte taatsscharnier van Anyway Doors maakt hier een eind aan.

glazen taatsdeur met onzichtbare taatscharnier

Grote taatsdeuren met 360° functionaliteit

Weg met die muren. Of het nu op kantoor is of in huis, grote kamers die in elkaar overlopen geven je ruimte. Maar op sommige momenten wil je wat geslotenheid. De verticale as kan naar keuze decentraal of in het midden van de taatsdeur ingebouwd worden, waardoor deze 360° rond kan draaien.

stalen taatsdeur op maat met centrale as

Taatsdeur systeem zonder inbouwdelen in de vloer

De bevestiging van deze compacte taatsscharnieren gebeurt bovenop de afgewerkte vloer, zonder inbouwelementen waar vooraf rekening mee gehouden dient te worden. De minimale vloerverankering (2 bouten, 4.5 cm diep) laat montage op elke vloeropbouw toe. Er werd veel aandacht aan montage en gebruiksvriendelijkheid besteed in het ontwikkelingsproces, zodat taatsdeuren met deze scharnieren zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast kunnen worden! De onzichtbare taatsdeurscharnieren worden volledig in het deurblad geïntegreerd waardoor op de vloer nagenoeg niets zichtbaar is.

taatsdeur scharnieren

STEALTH PIVOT NL

Compacte taatsdeur scharnier ontworpen voor taatsdeuren tot 3000 x 1250 mm. Scharnierpunt naar keuze op 9 of 13 cm uit de muur. Kan zowel vrijstaand zonder omlijsting gebruikt worden als in combinatie met een Anyway deuromlijsting naar keuze. 

Kenmerken:

 - volledig onzichtbaar in de deur geïntegreerd
 - 90° of 180° openen
 - geen inbouwdelen in vloer, linteel of plafond
 - comfortsluiting met aanpasbare sluitkracht
 - geluidloze sluiting inclusief "hold" positie op -90° en +90°
 - deuren tot max. 75 kg

Stealth Pivot NL taatsdeur scharnier

STEALTH PIVOT XL

Onzichtbare taatsdeur scharnier ontworpen voor taatsdeuren tot 3000 x 2200 mm. Het taatspunt wordt naar keuze op 1/3 of het midden van de deur geplaatst. Het systeem kan zowel met als zonder omlijsting (goed akoestische en thermische afsluiting) toegepast worden. 

Kenmerken: 

 - volledig onzichtbaar in de deur geïntegreerd
 - instelbaar 180° of 360°
 - geen inbouwdelen in vloer, linteel of plafond
 - comfortsluiting met aanpasbare sluitkracht
 - geluidloze sluiting inclusief "hold" positie op -90° en +90°
 - deuren tot 150 kg verderlicht openen en sluiten

zelfsuitende taatsdeur scharnier

taatsdeur systeem