Taatsdeur systeem met compacte taatsdeurscharnier

Laat uw ideale taatsdeur volledig op maat maken door deurenspecialist Anyway Doors.

Het innovatieve bedrijf won een prestigieuze Red Dot award met haar unieke taatsdeur technologie en kan dus een sterk staaltje techniek combineren met een volledig afgewerkte taatsdeur op maat. De mogelijkheden zijn nagenoeg oneindig. Onderstaand krijgt u een alvast een overzicht van recente taatsdeur realisaties.

taatsdeur voorbeelden

Glazen taatsdeur op maat.

Glazen taatsdeur met een aluminium frame rondom het glas. Deze budgetvriendelijkste glazen taatsdeur versie heeft een strak aluminium frame rondom het glas (naar keuze zilver of zwart geanodiseerd) waarin de taatsscharnieren volledig verborgen ingebouwd worden. Er is een ruime keuze mogelijkheden qua glasinvulling; dit kan naar wens helder, mat gezuurd, gezandstraald met een motief, licht grijs of zwart in de massa gekleurd glas zijn.

Glazen taatsdeur voorbeelden van Anyway Doors

Taatsdeur uitvoering met 2 x 4mm dikke glasplaten die verlijmd worden op het aluminium frame, dat optisch tussen de glasplaten verwerkt zit. Deze versie is uitsluitend beschikbaar met een volledig ingewerkte handgreep over de ganse deurhoogte. Deze unieke ingewerkte greep combineert functie met design en is uiterst kindvriendelijk en zorgt er eveneens voor dat de deur volledig vlak oogt.  

Design taatsdeur met glas en aluminium

Design taatsdeur met afwerking naar keuze.

Een volledig afgewerkte taatsdeur, die opgebouwd wordt uit een aluminium basisframe met daarin PU hardschuim en een 3mm dikke Resopal Massiv volkern eindlaag. De eindlaag is UV bestendig, onderhoudsvriendelijk, chemisch resistent en uiterst krasbestendig. De toplaag is hierdoor bestand tegen alle dagdagelijkse gebruikssporen die kinderen en huisdieren kunnen veroorzaken. Ze is makkelijk afwasbaar met reguliere onderhoudsproducten alsook met Aceton of pure alcohol voor extreme vervuiling. Er is keuze uit een 35-tal verschillende afwerkingen.  Van spierwit of edele houtsoorten tot speciale lederlook afwerkingen.

Design taatsdeur voorbeelden van Anyway Doors

Taatsdeurscharnier zonder voorzieningen in de vloer.

Een mooie taatsdeur mag gerust opvallen. De taatsdeurscharnieren blijven best uit zicht. En dat doen ze, het compacte scharniersysteem wordt onzichtbaar in de taatsdeur ingewerkt. De montage gebeurt bovenop de vloer met 2 bouten en pluggen tot +/- 35 mm diep. Elke taatsdeur is hierdoor dus geschikt voor zowel nieuwbouw als verbouwing. Onafhankelijk van de beschikbare vloeropbouw, die met of zonder vloerverwarming is uitgerust. Het taatspunt is naar keuze 1/3 excentrisch geplaatst met een minimum van 250mm of centraal in de wand.

Taatsdeurscharnier zonder inbouwelementen in de vloer

Taatsdeuren met gepatenteerde sluittechniek.

Als je de grootte van de taatsdeuren bekijkt dan verwacht je het absoluut niet, maar met de unieke sluittechniek gaat ook een grote deur of wand geluidloos open en dicht. Anyway Doors gebruikt een gepatenteerde techniek in de vorm van een kunststof profiel op het deurblad en een kunststofaanslag in de deuromlijsting. Elke taatsdeur open je naar wens 90°, 180° of 360°. Naast functionele meerwaarde biedt het systeem ook een perfecte afsluiting naar tocht en akoestiek in je woning, iets wat bij traditionele systemen vaak niet het geval is.

Compacte taatsdeurscharnier zonder voorziening in de vloer

Unieke taatsdeur kenmerken:

  • Geen inbouwdelen in de vloer
  • Taatsdeuren tot 5,5m²
  • Afgewerkt product op maat
  • Onzichtbare taatsdeurscharnier
  • Ingebouwde 90°-positionering
  • Instelbaar 90° - 180° - 360° openen
  • RED DOT: product design 2015 award
  • 5 jaar garantie!
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Opmeting & montage in de ganse Benelux

taatsdeur systeem

Bekijk al onze gerealiseerde taatsdeur mogelijkheden in de uitgebreide fotogalerij.