Zwarte binnendeuren

Zwart als tijdloos interieuraccent

Zwart is helemaal hip en trendy, maar is tevens één van de meest tijdloze interieuraccenten. Zwart is de ideale keuze voor elementaire afwerkingselementen zoals verlichting, schakelaars en raamkozijnen. Met precies geselecteerde zwarte accenten creëer je een speels contrast met witte muren en kasten en geef je je interieur een tijdloze uitstraling. Het Belgische merk Anyway Doors biedt diverse zwarte afwerkingen waarmee zowel volledig zwarte binnendeuren gemaakt kunnen worden als bewuste accenten zoals bijvoorbeeld de populaire glazen taatsdeuren met een zwart geanodiseerd aluminium frame rondom glas. Ook zwarte glassoorten behoren tot de mogelijkheden. Om alles optimaal op elkaar af te stemmen werd een unieke zwarte grepencollectie ontworpen.

zwarte binnendeuren

Volledig zwarte deuren op maat

Bij de ontwikkeling van onze zwarte binnendeuren lag de nadruk specifiek op een onderhoudsvriendelijk concept en materialen. Het kozijn en de grepen worden gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium, een uiterst krasbestendig en onderhoudsvriendelijk materiaal. Het deurblad wordt afgewerkt met een 3mm dikke Resopal Massiv eindlaag (volkern), die tegen meerprijs kan uitgerust worden met een “Traceless Soft” topcoating. Alle deuren zijn steeds volledig afgewerkt = niet te schilderen! Het deurblad is naast onderhoudsvriendelijk ook resistent aan de meest voorkomende chemische stoffen. Naast zwart is er een ruime keuze donkere tinten met een satijnglas afwerking.

zwarte deuren op maat

Zwarte binnendeuren met onderhoudsvriendelijke Traceless coating

De matte “Traceless Soft” afwerking beschikt over een vingerafdruk werende topcoating, die speciaal wordt toegepast op onze zwarte binnendeuren. Een speciaal coatingproces houdt het oppervlak na contact vrij van sporen en vermindert het onderhoud aanzienlijk. Het oppervlak blijft ook tussen reinigingsbeurten schoon. Resopal Massiv is stoot-, en slijtvast, warmte- en lichtbestendig, vlekbestendig, makkelijk te reinigen en dus uiterst hygiënisch. U kan via onze toonzalen een staal verkrijgen van deze matte afwerking.

zwarte binnendeur kamerhoog

Zwarte taatsdeuren met glas

De populaire “SKD47” taatsdeuren krijgen met de zwart geanodiseerde profielen een ware smeedijzer look, maar dan met moderne en innovatieve meerwaarde! Het gebruik van zwart geanodiseerd aluminium garandeert een betaalbare, strakke en onderhoudsvriendelijke afwerking. In het zwarte aluminium frame wordt naar wens helder, gezuurd, gezandstraald of zelfs gekleurd glas bevestigd. Het taatsscharnier systeem zit volledig verborgen in het deurframe waardoor vooraf niets in de vloer of het plafond ingebouwd dient te worden! De deur wordt naar wens centraal of excentrisch opgesteld qua taatspunt. Met maatwerk is het mogelijk panelen tot 5,5m² en maximaal 150kg te maken met dit systeem.

glazen taatsdeur met zwart aluminium frame

Het minimalistisch en functioneel design van Anyway Doors haar binnendeuren onderscheidt zich ondertussen in meer dan 15.000 residentiële woonprojecten over de ganse Benelux. Wij produceren niet alleen de deuren, maar onze capabele medewerkers volgen uw project ook eigenhandig op van toonzaalbezoek, tot opmeting en montage toe. Vakmanschap uit zich niet alleen in innovatieve materialen en producten, maar ook in een te vaak onderschatte commerciële opvolging, werfopvolging en montage die tot in de puntjes afgewerkt en uitgevoerd dient te worden. Het beoogde eindresultaat ligt voor meer dan 50% in de handen van de vakmensen die de montage en afwerking op de werf uitvoeren! Wij werken als fabrikant dus doelbewust uitsluitend rechtstreeks of via door ons geselecteerde verdelers, die u onder de contactpagina op onze website kan terugvinden. Alleen met deze werkwijze wordt een optimale service gegarandeerd, van ontwerp tot realisatie!