Design binnendeuren op maat

 

design binnendeuren op maat

Tijdloze binnendeuren op maat

De hedendaagse collectie binnendeuren op maat van Anyway Doors kenmerken zich door de kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen in combinatie met ultiem gebruikscomfort. In tegenstelling tot andere binnendeuren wordt bij Anyway geen hout in de deuren verwerkt. Alle deuren zijn volledig afgewerkt als ze aangeleverd en gemonteerd worden. Ze worden hoofdzakelijk vervaardigd met materialen zoals geanodiseerd aluminium en Resopal Massiv. Resopal Massiv is een onderhoudsvriendelijk en krasbestendig materiaal dat zowel binnen als buiten gebruikt wordt. Mede door het materiaalgebruik kunnen kamerhoge binnendeuren aangeboden worden zonder enig risico op kromtrekken of andere fenomenen die met hout latent aanwezig zijn.

Uit technisch oogpunt maakt Anyway er een erezaak van om alle hang en sluitwerk compleet aan het oog te onttrekken. De binnendeuren zijn standaard uitgerust met onzichtbare scharnieren en creëren dus een eindresultaat waarmee een perfect strakke lijn langs beide zijden van uw deuropening te bewonderen valt.

binnendeuren op maat modern

Design binnendeuren met praktische meerwaarde

Binnendeuren worden vaak weggecijferd als een banaal object, een noodzakelijk kwaad waarvoor weinigen hun slaap laten. Uw deuren zullen evenwel één van de meest gebruikte interieurelement in uw woning vertegenwoordigen. Reden te meer om er aandacht aan te besteden, dat doen wij als fabrikant ook. Binnendeuren zijn vaak zelfs zo prominent in beeld dat ze een sfeervol interieur kunnen maken of kraken. Onze design binnendeuren zijn ontwikkeld om een leven lang mee te gaan, hiervoor zijn ze uitgerust met kwalitatieve, onderhoudsvrije materialen en tal van modulaire functionaliteiten. Elke binnendeur kan bijvoorbeeld standaard 90° of 180° openen en de scharnierzijde kan je ook in het kozijn omwisselen. Hierdoor blijft de deur aanpasbaar naargelang de noden van uw toekomstige inrichting.

kamerhoge binnendeur op maat zonder kozijn

Binnendeuren met onzichtbare kozijnen

Binnendeuren zonder kozijnen zijn extreem populair. Anyway Doors ontwikkelde reeds in 1998 een systeem waarmee dergelijke deuren gecreëerd worden. Het aluminium kozijn wordt voor de stucwerken gemeten en geplaatst. Na de montage dient het kozijn zorgvuldig in de wandafwerking (stucwerk, maar ook gipsplaten, hout, edm zijn mogelijke afwerkingen...) ingewerkt te worden door de respectievelijke specialist. Na correct inwerken zie je langs weerszijden van de deur geen kozijn meer en blijft enkel het deurpaneel zichtbaar.

Dit minimalistisch deurconcept wordt ook omschreven als "deuren zonder kozijn" of "onzichtbare deuren". Anyway Doors mag zich met rede een expert inzake binnendeuren met onzichtbare kozijnen noemen. U kan de volledige technische specificaties terugvinden op onze specifieke pagina voor "onzichtbare binnendeuren". De belangrijkste parameter voor een zorgeloze afwerking is de centrale montagepositie van het kozijn, wat een solide en stabiele montage garandeert en dus de kans op scheuren en barsten voorkomt. Tevens zorgt deze eigenzinnige montage ervoor dat Anyway deuren er in beide vertrekken identiek uitzien!

binnendeuren op maat met zwarte kozijnen

Binnendeuren op maat met zwarte kozijnen

In hedendaagse interieurs wordt doorgaans wit als frisse basis gebruikt in combinatie met stijlvolle zwarte accenten. Zwart is een de ideale keuze voor elementaire elementen zoals verlichting, schakelaars en raamkozijnen. Met dergelijke zwarte accenten creëer je speels contrast met witte muren. 

Anyway Doors speelt in op deze trend, door accenten zoals het kozijn en het aluminium lijntje rond de ingewerkte handgrepen in zwart uit te voeren en creëert zodoende een stak en tijdloos deurgeheel. De zwarte kozijnen worden gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium. Het plaatmateriaal van het deurpaneel is makkelijk afwasbaar en is tegen nagenoeg elke reguliere chemische stof bestendig. U kan de deur in extreme gevallen zelfs met pure aceton schoonmaken.

onzichtbare scharnier Anyway Doors

Onzichtbare scharnieren met comfortsluiting

Uit puur technisch oogpunt maakt Anyway Doors er een erezaak van om alle sluit-, draai- en bevestigingstechnologie compleet aan het oog te onttrekken. Met als eindresultaat een perfect strakke lijn die langs beide zijden valt te bewonderen. Alle binnendeuren zijn standaard uitgerust met onzichtbare scharnieren, die op ingenieuze wijze aan het kozijn bevestigd worden. Door de modulaire bevestigingswijze kan de deur na montage van scharnierzijde gewisseld worden.

Met deze scharnier kan de deur standaard in beide richtingen openen = 90° 1-way of 180° 2-way. De scharnier is eveneens uitgerust met een ingebouwde gas- en oliedemper voor een ideaal gebruikscomfort en soft-close functie. 

Op de afbeelding ziet u het huidige scharniersysteem anno 2017. Dit is het 6e scharniersysteem dat ANYWAYdoors inmiddels ontwikkelde.

Moderne binnendeuren op maat

Uw woning afwerken = rekening houden met binnendeuren

Bouwen of verbouwen is voornamelijk plannen maken en functioneel de ruimten indelen en van elkaar opdelen of afschermen. Reden te meer om je vanaf de eerste schets af te vragen hoe je de woonfuncties van je pand indeelt en hoe binnendeuren je daarbij een functionele meerwaarde kunnen geven. Hoe creëer je rust en eenheid of hoe gaat de ene ruimte optimaal in de andere over? Moeten de benodigde deuren daarbij net transparantie bieden of juist niet? Anyway biedt zowel volle deuren als glazen deuren aan, zodat de keuze volledig bij U als eindgebruiker ligt. Alle basiselementen zijn met elkaar te combineren zodat hetzelfde kozijn en deurgreep bij deze verschillende deurkeuzes wel uniform kan doorlopen of net doelbewust drastisch kan verschillen om een accent te leggen. 

 

overzicht binnendeuren gamma op maat

Welke binnendeur past het beste in uw interieur...?

Wij staan je graag met raad en daad bij tijdens je zoektocht naar de ideale binnendeur en beschikken hiervoor over verschillende toonzalen in de ganse Benelux. Zie je het bos door de bomen niet meer? Geen nood, spring binnen en onze bekwame adviseurs begeleiden u graag doorheen de keuzemogelijkheden. Op de meeste plaatsen zonder afspraak, maar bent u liever zeker, neem dan op voorhand even contact op.

Wie deurdenkt, denkt ANYWAY!