Afwerking

Voorbeeld vestiaire met Resopal houtafwerking

DRESS-A-WAY:

Het kastenframe bestaat volledig uit geanodiseerde aluminium profielen (naturel aluminium of zwart), waarrond een sandwichstructuur is gebouwd met een PUR schuimvulling en 3mm Resopal Massiv volkern plaat. Deze MASSIV- afwerking is verkrijgbaar in diverse effen kleuren of matte houtimitatie prints. (zie fotogalerij)

 

Kastafwerkingen

Resopal “Massiv” volkern:

Het 3mm dikke “Massiv” product van Resopal heeft dezelfde eigenschappen als HPL. De beschermende toplaag, bovenop de decorlaag, is bestand tegen vlekken, hitte, stoten en redelijk krasvast. Ze voldoet ruimschoots aan de eisen van de Europese norm waarbij het materiaal bestand moet zijn tegen vlekken veroorzaakt door 49 in het dagelijks gebruik voorkomende producten zoals thee, koffie, citroenzuur, aceton, alcohol, reinigings- en bleekmiddelen en chemicaliën die in labo's worden gebruikt.

Anyway biedt uit de zeer ruime waaier aan HPL-laminaten een selectie van 35 decors aan.

Meer informatie: Resopal

Blum blumotion lade grijs

Laden en ladenblokken:

De Blum Intivo laden, zijn beschikbaar in wit, grijs en zwart.

Detail aluminium profielen voor dressing

Geanodiseerd aluminium:

Anodiseren is een oppervlaktebehandeling om metalen zoals aluminium en titanium van een oxidelaag te voorzien. Anodiseren gebeurt door middel van een elektrolytische behandeling. De oxidelaag is hard, poreus en slijtvast. De kleur is naar keuze naturel aluminium of zwart.

glasafwerkingen voor de kastdeuren

Glazen deuren:

De kastdeuren kunnen indien gewenst met diverse 4mm dikke glassoorten afgewerkt worden. Naast een sfeervol effect kan u de kast indien ze uitgerust is met de led verlichting ook als lichtwand gebruiken.