Inloopkasten en garderobekasten op maat

Moderne garderobekasten op maat

Moderne garderobekasten en inloopkasten

Het "DRESS-A-WAY" maatwerk concept behelst een kastensysteem met modulaire indeling waarmee zowel inloopkasten als gesloten garderobekasten gecreëerd worden. Uiteraard kunnen de kasten ook als vestiaire of opbergkast dienen. De kasten worden volledig op maat vervaardigd met hightech en onderhoudsvriendelijke materialen. De kastdeuren zijn voorzien van "Anyway Doors" technieken en geïntegreerde handgrepen over de ganse kasthoogte. De geïntegreerde led verlichting combineert sfeer en functionaliteit voor een optimale boetiekervaring.

 

Inloopkast op maat met modulaire structuur in aluminium Door letterlijk out-of-the-box te denken ontstond al snel een modulair indeling concept. De kasten zijn gebaseerd op onze sterkste troeven: perfect maatwerk met geavanceerde technologie en materiaalkeuze. Een dergelijke aanwinst betekent een beduidende meerwaarde voor je eigendom én... je stapt nooit meer met het verkeerde been uit bed.
Inloopkast met modulaire inrichting

Met een inloopkast kan je ochtendshoppen in je favoriete kledingboetiek

Heb je liever een overzichtelijke inloopkast, dan spreekt het "Dress Wall" systeem je waarschijnlijk zeker aan! Deze oplossing schept een bijzonder sfeervol ruimtegevoel. Je creëert als het ware je eigen kledingboetiek waarin je 's ochtends vrolijk gaat shoppen. Dress Wall is een zwevende inloopkast structuur die meestal op de wand wordt gemonteerd. Een volledig vrijstaande opstelling die tussen vloer en plafond verankerd wordt kan ook. De indeling gebeurt volledig naar wens en uitbreiding later is geen probleem. De zwevende tabletten en ladenblokken zijn in 35 afwerkingen leverbaar.