DRESS-A-WAY kasten op maat.

Moderne kasten op maat.

DRESS A WAY kasten op maat

 

Het DRESSAWAY concept behelst vrijstaande kasten, garderobekasten of inbouwkasten op maat met meerdere functies. Uiteraard kan dit ook als vestiaire of opbergkast dienen. De kasten op maat worden vervaardigd met aluminium en 3mm Resopal Massiv HPL als belangrijkste basismaterialen. De kastdeuren zijn voorzien van geïntegreerde handgrepen over heel de kasthoogte. De kasten en inbouwkasten worden opgebouwd met een modulaire inrichting zodat alles naar wens aangepast kan worden.

 

Vestiaire op maat

Belangrijk is de functionele ledverlichting (optioneel) die eveneens over de volledige kasthoogte geïntegreerd is. De bediening gebeurt via een schakelaar of via een door domotica gestuurd stopcontact. Benaderend kunstdaglicht biedt een quasi exact beeld van hoe je straks op je omgeving zal overkomen.

 

Inbouwkasten op maat

Gesloten kasten zijn optisch rustgevend en stofvrij. Afhankelijk van de gekozen opstelling zijn verschillende deuropties mogelijk. Zoals alle Anyway producten is dit maatwerk. Onze vormgevers staan je met raad en daad bij. Zij bespreken eerst met jou je plannen en werken dan een ontwerp uit dat naar ieders tevredenheid binnen een realistische timing uitgevoerd kan worden.