Innovatieve vormgeving

Moderne kastdeur met ingewerkte greep

Geïntegreerde handgreep

De randen van kastdeuren zijn over heel de lengte afgewerkt met een naturel of zwartkleurig geanodiseerde aluminium handgreep. Tussen deur en kast zorgt een onzichtbare ventilatiekier permanent voor perfecte ventilatie.

Detail kastdeur scharnieren

Kastdeuren met hightech scharnieren

De kasthoge deuren zijn voorzien van de door ANYWAY doors ontwikkelde zelfsluitende pivotscharnier techniek (internationaal patent) met een blokkering op 90°. Het aangewende 3mm MASSIV HPL-laminaat van de deurbladen is verkrijgbaar in diverse unikleuren of woodprints. De deuren kunnen ook in verschillende glassoorten met een dikte tot 4mm uitgevoerd worden waarbij de wandkast ook als lichtobject kan fungeren.

Detail kastdeur demper

Elke deur wordt bij sluiting door een demper en magneet aangenomen. De wand van de begin- en eindmodule is afgewerkt met een aluminium rand of eindprofiel. Gesloten DRESS-A-WAY wandkasten zijn in principe van draaideuren voorzien, omdat dit toelaat in je kast ‘te shoppen’ door ze volledig open te zetten.

Bij een schuifdeurkast wordt er steeds een compartiment van de kast afgesloten en liggen de deurpanelen meestal niet in hetzelfde vlak. Dit is de hoofzakelijke reden waarom hier bewust voor deuren gekozen wordt.

Detail Blum laden voor garderobekasten

Blum Blumotion lades

Elke kastmodule heeft onderaan een geruisloos glijdende schoen- of opberglade. Afhankelijk van het type module kunnen desgewenst meerdere hoge (250mm) of lage (125mm) BLUM lades toegevoegd worden. Met het oog op kwaliteit en gebruiksgemak werd voor BLUM BLUMOTION technologie gekozen die de lade dempt bij het dichtgooien. Standaard is ze metaalgrijs maar kan ook in wit of zwart. 

De 250mm hoge lade is voorzien van een uitneembare, in diepte en hoogte verstelbare schoenroede. Zo opteer je voor een schoen- of opberglade. Eventueel combineer je de lage 125mm lade met 1 of meerdere hoge lades tot een ladenblok. Als optie kan elke lade worden uitgerust met een handig indeelsysteem van Ta'Or.