Inloopkasten op maat

De ideale inloopkast?

Die staat garant voor "Ochtendshoppen in je favoriete kledingboetiek"

DRESS WALL is een inloopkast systeem met modulaire indeling, dat als een zwevende structuur op de wand, tussen vloer en plafond of vrijstaand wordt gemonteerd. De mooie en functionele uitlichting schept een bijzonder sfeervol boetiekgevoel in uw inloopkast.

De ganse indeling van het open dressing systeem blijft makkelijk aanpasbaar. De zwevende tabletten en ladenblokken worden afgewerkt met een onderhoudsvriendelijke eindlaag in 3mm Resopal Massiv. Er is keuze uit een 35-tal verschillende afwerkingen.

Specifieke dressing ruimte voorzien?

Een aparte dressing ruimte is de laatste jaren een gewaardeerd onderdeel van onze woning geworden. Er wordt tegenwoordig evenveel aandacht aan besteed als de keuken en badkamer. Maar om een inloopkast ruimte optimaal tot haar recht te laten komen moet ze naast mooi en presentabel, vooral zeer functioneel opgebouwd zijn.

De beschikbare ruimte, die in hedendaagse architectuur steeds minder en minder wordt, moet optimaal en creatief benut worden. De ruimte moet vooral het gebruiksgemak bevorderen, een goede inplanting is dan ook essentieel. Ze moet makkelijk bereikbaar zijn vanuit de slaapkamer of badkamer.

Modulair inloopkast systeem

Deze inloopkast werd specifiek voor locaties ontworpen waar al een aparte dressingruimte voorzien is. Zo hoeft men geen ‘kast in een kast’ te plaatsen, wat helaas vaak gebeurt. Uiteraard is dit een overbodige en budgetverslindende optie! De gehele structuur wordt volledig op maat gemaakt en de invulling van de kast blijft modulair aanpasbaar

Optioneel kan de inloopkast met allerlei achterwanden zoals gelakt glas -beschikbaar in diverse kleuren- of dezelfde afwerking als de tabletten, een minder fraaie muur aan het zicht onttrekken. De optionele led verlichting wordt ook maximaal benut met een glazen wandafwerking. Naar onderhoud toe is dit ook een optimale oplossing.

100% maatwerk

Dress Wall inloopkasten worden volledig op maat gemaakt en in overleg met onze interieuradviseurs verder uitgewerkt. Al uw wensen omtrent optimale benutting van de beschikbare ruimte, budget, indeling, specifieke aanpassingen enz. worden meegenomen in het ontwerp.

De belangrijkste troeven van een "Dress Wall" inloopkast 

  • Betaalbaar en modulair concept
  • Hightech, krasbestendige en onderhoudsvriendelijke materialen
  • Flexibele inrichting en uitbreidingsmogelijkheden
  • Onzichtbaar geïntegreerde led verlichting 
  • Optionele achterwand afwerking met gekleurd glas, spiegel of Resopal Massiv 
Downloads