Inloopkast afwerkingen

 

modulair open inloopkast systeem

DRESS WALL:

De verticale profielen, zwevende tabletten en laden blokken van de inloopkast bestaan uit geanodiseerde aluminium profielen. Rond de zwevende tabletten en laden blokken wordt een sandwichopbouw verlijmd, onder en boven voorzien van een eindlaag in 3mm Resopal Massiv Volkern. Deze MASSIV- afwerking is verkrijgbaar in diverse effen kleuren of matte houtimitatie prints.

 

inloopkasten beschikbare afwerkingen

Resopal “Massiv” volkern:

Het 3mm dikke “Massiv” product van Resopal heeft dezelfde eigenschappen als HPL. De beschermende toplaag, bovenop de decorlaag, is bestand tegen vlekken, hitte, stoten en is erg krasvast. Ze voldoet ruimschoots aan de eisen van de Europese BS EN 438 norm waarbij het materiaal bestand moet zijn tegen vlekken veroorzaakt door 49 in het dagelijks gebruik voorkomende producten zoals koffie, citroenzuur, aceton, alcohol, reinigingsmiddelen en chemicaliën die in labo's worden gebruikt.

Er is keuze uit ruim 35 verschillende decors.

Meer informatie: Resopal

Ladenblok Blum

Laden en ladenblokken:

De ingewerkte Blum Intivo laden zijn beschikbaar in wit, grijs en zwart. In de hoge laden kan een insert van glas geplaatst worden. Op verzoek zijn zelfs laden van aluminium of inox mogelijk.

detail bevestiging aluminium inloopkast systeem.

Geanodiseerd aluminium:

Anodiseren is een oppervlaktebehandeling om metalen zoals aluminium en titanium van een oxidelaag te voorzien. Anodiseren gebeurt door middel van een elektrolytische behandeling. De oxidelaag is hard, poreus en slijtvast. De kleur is naar keuze naturel aluminium of zwart.

Inloopkast met ingebouwde led verlichting

Inloopkast met functionele LED verlichting

Het modulaire inloopkast systeem “Dress Wall” werd specifiek als open dressing ontworpen en wordt volledig op maat gemaakt. De zwevende modulaire structuur wordt tegen de wand, tussen vloer en plafond of zelfs volledig vrijstaand gemonteerd. Alle verticale aluminium profielen kunnen optioneel uitgerust worden met geïntegreerde ledverlichting. De verticale verlichtingsstrook zit langs weerszijden in het profiel over de volledige kasthoogte en licht zo gelijkmatig de ganse inloopkast en achterwand uit. De verlichting wordt standaard bediend via een ‘touch’-schakelaar.

Glasafwerkingen voor achterwand inloopkast.

Afwerkingen voor achterwand:

 

De achterwand of muur van de open inloopkast kan voorzien worden van diverse 4mm dikke glas afwerkingen (spiegel of Lacobel wit/zwart/metallic grijs) of voorzien worden van een 3mm dikke Resopal Massiv afwerking. Beiden worden op de muur gelijmd tussen de Wall profielen.