Binnendeuren met onzichtbare scharnieren.

binnendeuren met onzichtbare scharnieren

Binnendeuren met onzichtbare scharnieren

Alle binnendeuren van Anyway Doors zijn standaard voorzien van onzichtbare scharnieren. Al het technisch vernuft wordt verborgen achter afneembare profielen. De standaard voorziene onzichtbare en zelfsluitende scharnieren zijn multifunctioneel: een ingebouwde deurstop 90°, hoogte- en diepteregeling van het deurblad t.o.v. de sluittechniek en een ingebouwde vergrendelfunctie 90° in geopende stand.

 

onzichtbare scharnier Anyway Doors

Onzichtbare scharnieren met comfortsluiting

Uit puur technisch oogpunt maakt Anyway Doors er een erezaak van om alle sluit-, draai- en bevestigingstechnologie compleet aan het oog te onttrekken. Met als eindresultaat een perfect strakke lijn die langs beide zijden valt te bewonderen. Alle binnendeuren zijn standaard uitgerust met onzichtbare scharnieren, die aan de omlijsting bevestigd worden. Hierdoor kan de deur naar wens van scharnierzijde gewisseld worden na montage. 

De scharnieren kunnen dus zowel links als rechts in de omlijsting bevestigd worden en blijven aanpasbaar worden indien nodig bij een bestemmingswijziging. 

Op de afbeelding hiernaast ziet u de huidige scharnier met ingebouwde comfortsluiting anno 2017. Dit is het 6e scharniersysteem dat ANYWAYdoors inmiddels ontwikkelde.

Anyway Doors taatsscharnieren

Taatsscharnieren zonder inbouwdelen in de vloer

De bevestiging van deze compacte taatsscharnieren gebeurt bovenop de afgewerkte vloer, zonder inbouwelementen waar vooraf rekening mee gehouden dient te worden.

De minimale vloerverankering (2 bouten, 4.5 cm diep) laat montage op elke vloeropbouw toe. Er werd veel aandacht aan montage en gebruiksvriendelijkheid besteed in het ontwikkelingsproces, zodat taatsdeuren met deze scharnieren zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast kunnen worden! De onzichtbare taatsdeurscharnieren worden volledig in het deurblad geïntegreerd waardoor op de vloer nagenoeg niets zichtbaar is.

compacte onzichtbare taatsdeur scharnier

STEALTH PIVOT NL

Compacte taatsdeur scharnier ontworpen voor taatsdeuren tot 3000 x 1250 mm. Scharnierpunt naar keuze op 9 of 13 cm uit de muur. Kan zowel vrijstaand zonder omlijsting gebruikt worden als in combinatie met een Anyway deuromlijsting naar keuze. 

Kenmerken:

 - volledig onzichtbaar in de deur geïntegreerd
 - 90° of 180° openen
 - geen inbouwdelen in vloer, linteel of plafond
 - comfortsluiting met aanpasbare sluitkracht
 - geluidloze sluiting inclusief "hold" positie op -90° en +90°
 - deuren tot max. 75 kg

taatsdeur scharnieren van Anyway Doors

STEALTH PIVOT XL

Onzichtbare taatsdeur scharnier ontworpen voor taatsdeuren tot 3000 x 2200 mm. Het taatspunt wordt naar keuze op 1/3 of het midden van de deur geplaatst. Het systeem kan zowel met als zonder omlijsting (goed akoestische en thermische afsluiting) toegepast worden. 

Kenmerken: 

 - volledig onzichtbaar in de deur geïntegreerd
 - instelbaar 180° of 360°
 - geen inbouwdelen in vloer, linteel of plafond
 - comfortsluiting met aanpasbare sluitkracht
 - geluidloze sluiting inclusief "hold" positie op -90° en +90°
 - deuren tot 150 kg verderlicht openen en sluiten

Meer info: Stealth Pivot by Portapivot