Binnendeuren met onzichtbare scharnieren.

Binnendeuren met onzichtbare scharnieren...

Alle binnendeuren van Anyway Doors zijn standaard voorzien van onzichtbare scharnieren. Al het technisch vernuft wordt verborgen achter afneembare profielen. De standaard voorziene onzichtbare en zelfsluitende scharnieren zijn multifunctioneel: een ingebouwde deurstop 90°, hoogte- en diepteregeling van het deurblad t.o.v. de sluittechniek en een ingebouwde vergrendelfunctie 90° in geopende stand.

 

   
Moderne binnendeuren met onzichtbare scharnieren.

Deuren met onzichtbare scharnieren en verborgen onderdelen.

Uit puur technisch oogpunt maakt Anyway Doors er een erezaak van om alle sluit-, draai- en bevestigingstechnologie compleet aan het oog te onttrekken. Met als eindresultaat een perfect strakke lijn die langs beide zijden valt te bewonderen. Alle binnendeuren zijn dus uitgerust met deze onzichtbare scharnieren, die steeds in de omlijsting bevestigd worden, waardoor de deur naar wens van scharnierzijde uitwisselbaar blijft. De onzichtbare scharnieren kunnen dus zowel links als rechts bevestigd worden en continue aangepast worden indien nodig bij een bestemmingswijziging. Zoals u op de foto's kan zien is er in tegenstelling tot andere "onzichtbare scharnier" systemen niets zichtbaar bij een geopende deur!

Onzichtbare scharnieren standaard op binnendeuren van Anyway Doors.

Nieuwe “light” scharnier versie:

Door de kostelijke hoge precisie onderdelen in de zelfsluitende onzichtbare scharnieren te vervangen door een eenvoudiger, maar extreem duurzaam POM kunststof binnenwerk, kan dit een aanzienlijke besparing per deur opleveren. Aangezien enkel het binnenwerk van de pivotscharnier wordt aangepast, is later een upgrade naar de zelfsluitende functie mogelijk. De deuren functioneren in beide draairichtingen en kunnen geopend blijven staan op elke gewenst stand tot 90°.